Λιγκουίνι Αλφρέντο με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και μανιτάρια
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
500 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο
600 γραμμάρια ζωμό κότας
4 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος
300 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σωταρουμε τα μανιτάρια. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σκόρδο. Αφού πάρουν χρώματα, σβήνουμε με το ζωμό. Συμπληρώνουμε την κρέμα γαλακτος και τα σωταρισμενα μανιτάρια.
Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασίας. Οταν είναι έτοιμα, σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαϊντανό. Αν θελουμε προσθέτουμε και λιγο μπουκοβο.