ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συκωτάκια κότας με σύγκλινο Μάνης και καραμελωμένα κοκκάρια

Συκωτάκια κότας με σύγκλινο Μάνης και καραμελωμένα κοκκάρια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 800 γραμμάρια συκωτάκια κότας
  • 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 400 γραμμάρια κοκκάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 ποτήρι βαλσάμικο
  • 1 κουτάλια της σούπας σόγια
  • Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκαλί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • θυμάρι
  • ελαιόλαδο
  • 250 γραμμάρια σύγκλινο Μάνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Καθαρίστε τα συκωτακια και ζεστάνετε ένα φαρδύ τηγάνι.
  • Σωτάρετε τα συκωτάκια στο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και προσθέστε τα κρεμμυδάκια.
  • Έπειτα προσθέστε και το σύγκλινο Μάνης και μετά το σκόρδο.
  • Σβήστε με το βαλσάμικο. Στη συνέχεια βάλτε τη σόγια και το χυμό πορτοκαλί.
  • Αφήστε το φαγητό να μαγειρευτεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέστε το ξύσμα από το πορτοκάλι και τη ρίγανη. 
  • Σερβίρετε με πουρέ.
ΔΕΙΤΕ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ